Post by critibbinkacess on Feb 12, 2022 3:41:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות יותר נקודות ▞▞▞
▞▞▞ Gymnastics Superstar 2022 version ▞▞▞
אני מאוד אוהב את המשחק הזה כי אם רק התחלת את המשחק חלק ממנו פתוח ותוכל לשחק בו. תודה לך Tabtale שיצרת את המשחק הזה. אני ממש ממש ממש אוהב את המשחק הזה.
המשחק הזה כל כך כיף כשלבורד שלך אין מה לעשות פשוט לשבת ולהירגע ולשחק בחינם בכמה פרסומות שלו פה ושם בטוח שזה בסדר אבל אתה יכול להתחרות מול אנשים אחרים זה כל כך כיף אז לך תוריד את זה😊😋
משחק טוב אבל אתה צריך לשלם על הכל טוב ואתה לא יכול לפתוח את הספא והרופאים בלי לשלם. נמאס לי מזה . תקן את הבאג הזה או שאני מסיר את ההתקנה.
בחלק הספא אני לא יכול לקבל 100 נקודות למרות שעשיתי את כל הדברים אני מאוד כועס על זה כי שילמתי כסף כדי לקבל את הספא וזה אפילו לא יעבוד.
אני אישית חשבתי שזה יהיה משחק נהדר ומדהים אבל הוא תמיד יפגר להרבה תוספות שהוא היה כל כך מעצבן 😤
זה מי סבבה אבל יש תמיד בכסף אז תנסו זה מישחק כיף
מַחרִיד! כל כך מפגר! אחרי 5 דקות נכנסתי למשחק הוא קרס והטאבלט שלי לא נדלק! אפילו שלחנו את זה בחזרה למפתח והם לא יכלו לעשות שום דבר בנידון. לא ממליץ!!
אני אוהב את המשחק אבל יש נעילות על הכל. ועל זה צריך לשלם כסף.
💕💝
המשחק נהדר, אבל לפעמים הוא מתקלקל ולא נראה ממש מציאותי כמו משחקים אחרים.
נדיר
Gymnastics Superstar भूमिका निभाना vezs
אני אוהב משחקי קוקו, אבל לכולם יש את אותה בעיה, לכל האנשים יש את אותה מבנה גוף, אם הם ישנו את זה אז אני אוהב את כל משחקי הקוקו.
זה משחק לא רע זה רק צריך קצת טוויטים פה ושם. ומוסיף... כמו כל המשחקים.
הכי שווה בעולם
אהבתי את המשחק הזה כי הוא היה טוב אבל יש הרבה תוספות אבל על חלק מהדברים במשחק היית צריך לשלם אז בגלל זה אהבתי אותו
הפריטים הנעולים מקשים מאוד על המשחק ולמה צריך לרכוש אותו אם זה בחינם
קרע מוחלט לא יכול להשיג כלום בכלל, הדבר הישן והיפה נעול כדי שתוכל לקנות. זה ממש בלתי אפשרי ליהנות מהמשחק יותר מדי מוסיף לא מספיק בגדים זה אפילו לא נותן לך חצאית אחת זה נורא
משחק גאון
מדהים אבל הלוואי שעוד דברים היו בחינם כמו הרופאים והספא. זה y זה רק 3 כוכבים.
בשלושה מילים אפליקציה פשות מוש
אני מאוד אוהב את המשחק הזה, אז אני אמשיך לשחק בו הדבר היחיד הוא להרבות בפרסומות, בכל פעם שאתה עוזב מקום להתלבש יש מודעה וזה נהיה כל כך מעצבן.
זה כיף לשחק כשאני באמת חוזר מהתעמלות אם אין לי שיעורי בית לעשות. זה מכניס אותי לתלם של מה שאני מרגיש באולימפיאדה האמיתית, ואני פשוט אוהב לשחק בו. המשחק מדהים, לפחות אני חושב, אני לא יודע לגבי כולם.
זה משחק נחמד יש לי את זה בטאבלט שלי אבל כשהגעתי אליו בטלפון הוא אמר שהוא הפסיק לעבוד בבקשה תקן את הבעיה הזו 😉
זה משחק מאוד מדהים אבל פעלולי המשחק הזה מאוד משעמם
אני אוהב את המשחק הזה, זה היה ממש כיף לשחק, חשבתי שהוא משעמם אבל לא, זה לא עכשיו אני עושה התעמלות בחיים האמיתיים. יש להם כל כך הרבה תלבושות חמודות למתעמלות והם קצת הראו לי כמה טריקים זה ממש מדהים כדאי להתקין את זה
הסיבה שבגללה דירגתי את המשחק 3 היא כי כן המשחק הוא איפור מהנה ודברים אחרים אבל רק דבר אחד אתה צריך לשלם כדי לקבל את המשחק המלא וכמה מהדברים האחרים שאתה צריך לשלם גם עליהם 😪 אבל אם לא אני היה מדרג את המשחק כמשחק 5 כוכבים! ⭐⭐⭐⭐⭐
יותר מדי פרסומות אבל היה כיף לשחק
מישחק ממש כיף הוא מהביר את הזמן
משחק טוב מאוד
המשחק היה טוב אבל כל דקה הוספות צצו וזה נהיה מעצבן והיית צריך לשלם על הכל
נהניתי מאוד מהמשחק עד שהגעתי למקום ה-18 ולא יכולתי לעלות יותר אפילו אחרי כמה זכיות. זה מאוד מעצבן . בבקשה תעשה משהו בנידון. תודה
אני אוהב את המשחק הזה כל כך שאתה צריך לעשות יותר בגדים ואיפור ותספורות ולעשות הכל בחינם אני אוהב את המשחק הזה תמשיך בעבודה הטובה
Gymnastics Superstar Vaidmenų žaid. ebuz
זה משחק נורא, כל הזמן מנסה לגרום לך להוציא יותר כסף. מה דעתך למכור את המשחק בלי תוספות מלכתחילה. בסופו של דבר שילמתי כדי להסיר את המודעות אבל זה לא עובד במספר מכשירים.
יותר מדי מודעות.קשה להיות מעורב כשיש מודעה אחרי כל משימה. כן, אתה יכול לקנות את הדרך שלך מחוץ לפרסומות אבל אני אפילו לא יכול להחליט אם המשחק שווה את זה כי זה לוקח נצח לעשות משהו! מְאוּכזָב.
ממש כייף בהתחלה אחרי זה חוזר על עצמו ונהיה ממש עצם
슈퍼스타 체조선수 롤플레잉 njwx
משחק טוב מאוד אבל כל הזמן מוסיף שאתה צריך לראות כדי להסתדר ללא ספק רוב הדברים שמוציאים הרבה אנשים כולל את עצמי ואתה בעצם צריך לשלם כדי לקבל את הספא ואת רוב הדברים במשחק וזה לא זול! בבקשה האם אתה יכול לעשות משהו לגבי הצורך לצפות בסרטון כדי לקבל סגנון שיער מסוים או לבוש וכו'... זה מאוד מאוד גרוע! אבל חוץ מזה המשחק עצמו טוב.
משחק יפה! אני חושב שזה לא רע אבל הלוואי שהמהלכים יהיו חופשיים. הגעתי עד כה על המשחק הזה ומקווה להגיע למקום הראשון!!
מדהים וגם משחק טוב לשחק לילדים קטנים ומעלה כדי לשכנע אותם בהתעמלות שהם יכולים לעשות כמיטב יכולתם הם יאהבו את המשחק הזה כל כך אני מעריך אותך שאתה עושה את המשחק הזה אני הולך לבכות
אני מאוד אהבתי את האפליקציה כיפית טובה ותחרותית זה כיף שיש משחק של ספורט ולא רק של קניון ודוגמניות.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל אם אתה פשוט לא יכול להפוך את המשחק הזה למשהו אתה צריך לשלם עבור כמה תלבושות בלעדיות. ויש הרבה פרסומות!
Candy Legend Vabaajamängud kfu
משחק מהנה אבל צריכים להיות סיכויים לזכות באזור הנעול ולא צריך לשלם רק עליהם.
המשחק שלו כל כך מהנה שיכולתי לקנות לילדים עם הורים חושב שאתה יכול לשחק בו והוא יעשה כל מיני דברים שונים זה סופר כיף הורד אותו עכשיו ותקבל דברים במשחק ממש טוב שלו
סוג של המשחק הכי גרוע אי פעם כמו 1. יש כל כך הרבה דברים נעולים 2. כשאני מנסה ללחוץ על ה-X במודעות הם לא מבטלים וזה קורה בכל פעם שאני צריך ללכת להתחרות ואז אני צריך לעזוב ולהצטרף מחדש אני אאבד את הסיכוי שלי להתחרות אז אם אוכל שוב אותו דבר יקרה 3. למעשה הייתי רוצה לדרג את המשחק הזה ב-5 כוכבים אבל BCS של סיבה מספר 2 במיוחד אצטרך לדרג כוכב אחד והסרתי את המשחק הזה אני מקווה שתוכל לתקן את בעיית המודעות. בבקשה
יותר מדי שטח אכסון אבל דווקא בסדר
יש לו כל כך הרבה פרסומות והרבה את זה אתה חייב לקנות או לצפות במודעה וזה לוקח הרבה זמן לטעון וזה מפגר!!!!😡😡
הלוואי שלא היו כל כך הרבה פרסומות. וזה גורם לך לצפות בפרסומות, אין לך ברירה. אבל חוץ מזה זה משחק טוב
זו אפליקציה טובה אבל עדיין קצת איטית......
Gymnastics Superstar Roolipelit xjh
הייתי נותן לו 1 כי Idk אם זה רק אני אבל הוא לא ירד והטלפון שלי אף פעם לא נתקל בבעיה הזו וגם הני שלו מלא אז אני נותן לו 3 כי שיחקתי במשחקים כאלה זה הכי כיף שלהם אני עדיין מצפה בקוצר רוח כדי לשחק במשחק הזה תיהנו מציצים
המשחק הזה טיפשי והוא משפר הרבה כמעט הכל באפליקציה הזו בשביל כסף ואני שונא שכתוב 2020 ויש לה מסכה שזה די טיפשי והמשחק הזה ממשיך לקרוס