Post by critibbinkacess on Feb 12, 2022 3:35:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood palju raha ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
liiga palju reklaame selles mängus, eemaldage need ja teil võib midagi juhtuda. see kuumeneb ka mu telefoni üle, see pole ka minu jaoks hea...
Candy Legend Santai dhs
aitäh sulle
Ei saa läbida taset 1599, seda taset pole võimalik ületada. Peate selle taseme ümber kujundama, et saaksite selle läbida ja edasi liikuda.
reklaamid on tapjad, aga mulle meeldib see mäng
see on hea rakendus, kuid ma mõtlen sellest lahti saada, sest tundub, et mängin üksinda, kuna pole ühtegi edetabelit ega midagi, mis saaks oma tulemusi registreerida, ja üksinda mängimine muutub igavaks. nii et ma arvan, et see on varsti sellele mängule hüvastijätt.
Mulle meeldib mängu kontseptsioon. See on väga sõltuvust tekitav ja teiste mängudega võrreldes pole reklaami hulk paha. Selle mängu suur probleem on see, et see pole ingliskeelne. Seetõttu ei saa ma aru, mida võimud teevad. Ma olen samal tasemel, kus on väikesed kellad plokkidel. Mul pole õrna aimugi, miks nad seal on või mida nad teevad. Ma leian, et mäng algab nendel tasemetel mõnikord otsast peale ja mul pole aimugi, miks, kuna see ütleb, et mul on rohkem käike saadaval. See on nüüd väga masendav ja kui seda ei parandata, pean võib-olla mängu kustutama. Samuti ärge kasutage iga taseme lõpus sama džinni. Džinnil, kes ütleb aitäh, pole lihtsalt mõtet.
Seda on lõbus mängida ja seda on lihtne mõista
Paljudele reklaamidele. N start on alati veidi aeglane
Candy Legend Santai dhs
Mulle meeldib see mäng 😊😊kuid mitte reklaamid 😔😔
Seikluslik! Kui huvitab, kuhu ma lähen, siis kõik, mida ma mängides nägema juhtun, on lihtsalt suurem number! kus on stiimulid.
Last Fortress: Underground Strategia bbvn
Väga halb mäng, ma tahan mängu 😡😟😼 kustutada
Palun arendajatel kohandage mängu nii, et mängija saaks kuulata muud muusikat peale selle, mis mäng on installitud. Tänu ette.
Väga hea, aga tuleb teha veel kord muudatus, et mäng oleks huvitavam ja sellesse kuuluks ka mõttemäng
Reklaame tuleb nii palju, et see ärritab
Candy Legend Vabaajamängud fszz
selle mänguga saaks palju rohkem ära teha, et seda paremaks ja palju lõbusamaks muuta, oleks tore, kui saaksite sõpradega Facebookis ühendust võtta ja saaksite kohe mängu juurde tagasi minna, ilma et peaksite ringide kaudu ringi käima me tahame lihtsalt mängida ja taset võita, lootes, et saate mõned vead välja töötada ja mõnda kohta uuendada aitäh
vaja ainult sada numbrit
See mäng on liiga ärritav. Sellel pole häid maagilisi tööriistu. Ma ei saa kunagi aru, keda me päästma peame. Kõige naljakam on see, et sa kirjutad conynuena jätkamist. Häbi sulle.
See on tore mäng, kuid ausalt öeldes pole reklaamid iga kord, kui uuel tasemel mängite, lahedad. Kulutate rohkem aega lisade sulgemisele kui mängu mängimisele.
liiga palju reklaame
hea mäng meele lõdvestamiseks
need reklaamid on tõesti tüütud, ma tahan selle nende rumalate reklaamide pärast kustutada
Mulle meeldib, et see on suurepärane mäng, lihtsalt meeldiks see ilma reklaamideta
hea mäng väga lõõgastav ja lõbus. Olen ummikus tasemel 1630, olen tagasisidet saatnud, kuid ei saa ikka veel edasi mängida..kuidas seda lahendada...
Graafika on ilus, lõbus mängida.
Pean ütlema, et minu suurim lemmikloomapaha on neid mänge mängivad reklaamid. Kuid olete välja mõelnud, kuidas reklaami näidata vaid umbes kolme sekundiga, mis on piisavalt aega otsustamaks, kas soovite seda, mida see reklaam müüb. TUBLI TÖÖ
Mängul on suurepärane graafika ja see liigub kiiresti. Mõnus mäng ja lõõgastav.
Mäng võiks olla nauditavam, kui see oleks usaldusväärne. Mäng hangub ja kaob, jättes lihtsalt tühjaks, musta ekraani või lisamise. Mõnikord jaguneb leht, millelt mäng algab, pooleks mänguks, pooleks reklaamiks. Parandage enne kustutamist.
Väga kena mäng armsa graafikaga
liiga palju kuulutusi.
Reklaamipidu! Enne, pärast ja vahepeal. Haletsusväärne