Post by critibbinkacess on Feb 12, 2022 4:09:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda več denarja ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Katere strelske/borbene igre imajo oglase po tekmi? Ustrelil sem sovražnika, vendar ni povzročil nobene škode, medtem ko umiram vsakič, ko se ponovno zarodim.
Ta igra je precej zabavna in je kot nalašč za preživljanje časa z družino ali celo sam, obstaja nekaj hroščev in napak, vendar to ni moja največja skrb. V tej igri je veliko hekerjev, ki so popolnoma uničili mojo izkušnjo, najslabši del pa je, da teh igralcev ni mogoče prijaviti. Poleg tega, da je ta igra zelo zabavna, vsekakor priporočam, da jo preizkusite.
ta igra je tako zabavna in zasvoji. V 5 dneh sem dobil raven 168, a ko sem posodobil aplikacijo, sem izgubil svojo raven in vse, kar sem imel, Uredi: naslednjo posodobitev prosim poskusite dodati podporo za igralno ploščo s preslikavo gumbov in ciljajte
Dober gane, vendar zelo veliko napak in hroščev ter hekerjev. Včasih nas soigralci ubijejo, prosim, popravite to plzzz
Všeč mi je igra. Je zabavno in zabavno. Ocenil bi ga s 5 začetki, ker je zelo malo oglasov, kot so 3 ali 4 oglasi na dan.
Še naprej se poskušam pridružiti igri mojih sester z njenim geslom, vendar ne deluje >:-(
Chicken Gun Akcijske igre dwb
Eh dobra igra, vendar želim, da bi podatki shranili drugače kot to prijetno.
Vsakič, ko igram peskovnik in poskušam zgraditi hišo, me vedno žalostijo in ko glasujem, jih brcnejo, je več glasov za, potem pa samo reče "Ni dovolj glasov", kar je tako nadležno
Chicken Gun Akcijske igre dwb
igra je tako dobra, a ko sem posodobil... se je pojavil hrošč, ki se je imenoval (na žalost se je piščančja pištola ustavila)
Ta igra je zelo dobra, toda ko igram peskovnik, igra onwer pove toliko itams idk zakaj, vendar je dobra.
Ko odprem igro, mi vedno govori, naj posodobim in ko pridem v Playstore, posodobitev ni NA VOLJO, popravi to čim prej
Sploh ni dobro, če bi bilo tps bi bilo lepo. morate izboljšati grafiko
Popravite strežnike in nekaj napak. Kadar koli ustvarim strežnik za svoje prijatelje, da igrajo, se soba zruši, toda drugi način, da se jaz in moji prijatelji igramo skupaj, je bil, da istočasno kliknemo gumb ali mod, deluje, vendar na sredini igre prekinem povezavo, to je že bilo zgodilo se je veliko, kot da nam igra preprečuje, da bi igrali skupaj. Prosim popravi. Všeč mi je igra, tudi zabavna je
Chicken Gun Hành động pcq
Preveč napak
To je najbolj smešna igra vseh časov. Všeč mi je zvok smrti, ampak zakaj seznam prijateljev ni dodan v chicken gun. Lahko se igram s prijatelji, vendar ne morem dodati ali pa ti, če bi bil lik, bi imel spretnost, bo to super in priljubljeno im dajem full star cauze To je moj najljubši
To bi ocenil z 2 zvezdicama, ker ima lahko več pošasti in novo posodobitev, kot je posodobitev 2022 Božična posodobitev
Moram dati 2 zvezdici, ker gre za 2 problema 1 je, da so orožja tako draga, da se ne morem spoprijeti s tem, prosim, naredite vse orožje 1 kovanec 2 je, da vsako orožje ima višje ravni, zato prosimo, da vsako orožje naredite 3. stopnjo in posodobite 1. svetovno vojno in 2 nova načina igre 1 je ww1 način 2 način je zombi način vsi igralci so preživeli in boti so zombiji zombiji ne morejo držati orožja, če pa igralca poje zonbi, postane zombi in ga lahko nadzoruje, bo orožje, ki ga morajo preživeli ubiti zombiji s svojimi
ta igra je zanič slabša igra kadarkoli želim odstraniti kodraste oči, ker če vidiš kogarkoli s curl, jim pri dekletih ne mara zavitih oči + ko končaš igro dobiš samo največ 11, prosim, popravi to in tretjič, zakaj dobiš 20 izkušenj in 10 kovancev v pvp popravi to ali pa izbriši igro in 0,5 zvezdice IN IGRAVEC DIVYA JE NEOOOOOOOO
Lepa igra, a ko se pridružim igri, me vržejo
jaz ljubim to igro. imam 25 pušk. Lazergun uporabljam vsak dan. premočan je. moje ime igralca je doodle doo, chickenman,chicken soldier, chickenator,kokoko. posodobil sem to igro. igral sem nov način peskovnika, dvoboj, elitesquad, offline, način zombija in način dirke, hvala za posodobitev chicken gun. Ocenil bom 10,10 zvezdic
Kiwis juti I kdaj zakaj Wi windier wiki zaradi njegove I šeste izdaje Je je izdano Ai je kiosk Ksiweuwuiei Iwiwii2
Ima težavo, ko pritisnem gumb za predvajanje, da je bilo tako dolgo pri nalaganju, prosim, povejte mi, zakaj
Ta igra je bila res zabavna, vendar je bilo nekaj težav. Prvi je, da obstajajo roboti, ki te ubijejo. Drugič, ko sem bil v igri, je pokazal virus, ne prenesi te aplikacije.
To je dobra igra, vendar mislim, da bi morali dodati način zgodbe (to je predlog)
Bubbu School - My Virtual Pets கேஷுவல் nvw
Dal bom 0 zvezdic, vendar ne morem dati .. piše 100 oseb za prenos, vendar spet piše 2 osebi za prenos, ali lahko to popravite ALI MI LAHKO RECITE, KAKO POPRAVI
Sovražim tvojo igro, ker je TOLIKO OGLASOV, MORDA ČE NI TOLIKO OGLAŠEV, bi igral znova
Tako zabavno je in ti si samo in zabavno je tudi, da dobiš slabega fanta In igro je res zabavno igrati, ker lahko naredijo orožje in potem lahko dobiš klobuke in druge podobne stvari
zelo mi je všeč, ker ima veliko pušk in veliko pošasti in so na novo posodobili svoj peskovnik, zdaj ga imajo in zato mu dajem pet zvezdic
Obstaja veliko hekerjev in hroščev, upam, da lahko dodate gumb za prijavo in vse napake in ta igra je dobra btw
Všeč mi je ta igra, toda ko hočem brezplačne kovance, ne more iskati dodatka, ampak mi je še vedno všeč igra, ki jo igram vsak dan, to je najboljša igra, kar sem jo kdaj igral!!!
Prosim, ali igra uporablja podatke, ker je tako počasna, ko se nalaga
Chicken Gun Action ofxn
Zakaj so ljudje imeli napako na vrhu, umrem, takoj odpravi to napako. Tega ne želim
😑 Dolgočasen. Ko uporabljam robota, zmaja in vsega, me napadajo ne drugega
Obstaja težava, ljudje bodo prijazni v igrah, ko poskušate igrati, če igra traja dlje kot 5 minut, medtem ko ni bil nihče poškodovan, potem bi morali vsi brcniti ali zadnje ljudi žive.
To je odlična igra, nov način, ki ste ga dodali, je nekako težko obravnavati včasih imam veliko noobov v svoji ekipi včasih je moja ekipa AFK in poleg tega morate dodati možnost, kjer lahko zapustite način durl in jim lahko poveste mafije ne ubijajte vseh, da bi dodali hišne ljubljenčke, kot ste storili s svojo drugo igro, dodajte sentury gun drago, vendar se lahko uniči, vendar bo streljal na druge igralce. Imam ga v vašem nahrbtniku, tako da ga lahko izberete in dodajte poročilo funkcija za hekerje
V redu je. Toda vmes se ustavi.
Chicken Gun Екшн xur
Všeč mi je ta igra, vendar sem igral pred 2 leti, zdaj mi ni všeč, če obstajata način zombija in zemljevid resničnega sveta, želel bi postaviti 10000 zvezdic z reko hills itd.