Post by critibbinkacess on Feb 12, 2022 3:52:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují body ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
Jo to strašný nejsou tam žádné hry a doporučuji neinstalovat
Nejlepší jsou lektvary ale je to jinak dobrá hra
Miluji tuto hru, moje děti crashten a Victoria jsou šťastné, protože Ben umí mluvit Smějí se a smějí se crashten řekl maminko Miluji tuto hru a můj hasbund řekl Shannon, děti jsou tak šťastné 💖💖😂
Ben je tak otravný a neposlouchá Ofcaurs
Tato hra je tak nudná a má příliš mnoho doplňků. Není toho moc co dělat, vsadím se, že se batolata budou nudit. Tuto hru nedoporučuji.
Toto je tak špatná hra, že vás sledují v aplikaci a vy nevíte a někdy je hlas jejich hlas, není to nahrávka a mohli by vás požádat, abyste byli doma a spravovat telefonní hovory
NESTAHOVAT MA V OKU KAMERU (PRU JIDLE)
Nemohu najít video, když ho posíláte do galerie Nevím, do jaké galerie to půjde, ale zatraceně jistě nebylo nic v mém telefonu, a když se pokusíte poslat e-mail, vše, co udělá, je poslat jim odkaz, který jim řekne jak promluvit Bene, ten film ve skutečnosti neposílá. Natočil jsem film, který jsem poslal své dceři, jediné, co dostala, byla mluvící reklama na Bena, aby si ho stáhla, takže na mě opravdu nezapůsobil. Je to zábavné ..ale víc lidí by to chtělo, kdyby viděli video natočené s ním. 👎
Talking Ben the Dog መዝናኛ ctu
Je to normální hra, je to dobrá aplikace
Zadny hry jenom na nainstalovany...do telefonu rika jenom yes nebo no a nebo se smeje...zadnej vyber jidla nebo piti....trapny
ne tak dobré, ale dobré 👍👎😁😖
i když tuto hru miluji, je docela nudná, můžete pouze míchat lektvary a mluvit po telefonu, stáhněte si ji a uvidíte
Idk Just Ben, jen s ním můžeš mluvit a není tam nic moc na práci, ok, ale je tu mini hra, kterou znáte, stahujte hry, ale 5 hvězdiček
Opravdu má v očích kamery?
líbí se mi to moc
Myslím, že to vypadá skvěle Myslím tím, že pozadí vypadá velmi skvěle, takže za mě 5 hvězdiček.
Jestli tam nechceš kamery tak si dejde chil mod
David Jícha má pravdu o tom hlase zní opravdu jako duch
Docela dobry ale znam i lepsi hry
dobře Podívejte, vím, že mnoho lidí se aplikace s kočkou bojí, ale tohle je děsivé! jako, nemůžete se mi podívat do očí a říct mi, že pes není zlý, je příliš podrobný a dobrý, chci říct, Podívej, připadá mi to strašidelné!
Je to zábavná hra! Ale je to docela nudné, většinou to hraju, když Angela nebo Tom spí. Dětem se to líbí. 4/5
Wow😲😲 hra je skvělá a bez hry je jediná ze hry je docela fajn nemusím být součástí hry a ani ta druhá hra není špatná
Vůbec mi to nejde aplikace vždy spadne neinstalujte htc wish
KAMERY- všichni říkáte že vidíte kamery, no kdyby jste měli mozek tak by jste si pomohli že on všichni natáčí show. Oni jsou ve studiu. Kdyby nebyli ve studiu tak by na vás ti kryplové tak nečuměli.
Je dobrá
Je to super hra ale když už to hrajete dlouho tak to přestane bavit🤷 A navíc tam nejsou žádné mini hry
I když My Talking Tom Friends není pro děti nutně méně bezpečná než typická mobilní hra, podléhá litanii problematických trendů, které toto odvětví sužují. Pokud se rozhodnete, že vám nevadí, že si to vaše děti stahují, měli byste být opatrní a sledovat čas, který tráví hraním Zeptal jsem se: „Je 3 ráno“ Šokoval mě, viděl jsem podivného starého muže, obrazovka se pozlátila a Bens se podíval realistické a opravte to, pls jsem se zeptal "zabiješ mě" řekl ano také tento muž přichází k vám
Je to vše kulatější pro 1-5leté děti, ale je volnější na běhání u více než 1-2letých dětí.
Viděl jsem spoustu videí o tom, jak je to strašidelné, a nechápu, proč to lidé hodnotí lépe než na apple
Já nepochopím proč by v Benově oku byla kamera! Proč to říkáte!!! Vždyť je jenom v Angele!!!
Přidejte nějaké mini hry
Ben je na nic az na ty lektvary si ram skoro nic nezahrajete a to je mate jen omezeny za prachy zbytecna instalace je to o nicem ...
Miluji to, protože je to tak dlouhé a můj chlapeček se pořád směje 😆😅🤣
Tato hra je tak legrační a mluvící věc ve vás s ním může skutečně mluvit po telefonu a je v pořádku. Trochu nechutné, ale hra se mi líbí🤩🤩🤩
miluji tuto aplikaci 😍 je s ní tolik práce, miluji, jak když mluvíte po telefonu s benem a on vám odpoví!
Talking Ben the Dog Aliwan sknu
V oku je možná tak moje babička noobs
Mělo by se přidat k Talking Tom, protože jsou nejlepší přátelé. V televizi dokonce spolupracují.
Miluji tuto hru, protože můžete zazvonit telefon, tato hra je náhoda
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Adventure fbsm
zábava, ale je to pořád dokola to samé. dokonce i moji prarodiče si začali stěžovat, že to slyší. stejně jako všichni ostatní říkají, PŘIDEJTE BENOVI VÍCE NÁLADY A VÍCE AKTIVIT.
nedělá nic, jen jí jen na pohovce a říhá do telefonu a kopíruje nás, ale pokud zvolíte dětský režim, hra se zdá velmi nudná a pokud zvolíte režim pro dospělé, je stejná jako dětský režim. Myslel jsem, že by se mi to líbilo, ale teď se mi líbí můj tom víc než ben, ale natáčení videa je opravdu pěkné
Tady toho moc dělat nemůžete, kdybych mohl být jako ostatní hry s mluvícími mazlíčky, kde děláte více věcí, bylo by to lepší.
Super hovadinka
Ujde to funguje jak må ale po case to omrzi
Právě jsem začal stahovat aplikaci, protože moje sestra řekla, že si ji musím stáhnout a moje sestra měla pravdu, protože to byla opravdu zábava, takže jsem ji neodstranil